DET SIGER ANDRE

Testemonials fra elever, kursister, fagfolk og samarbejdspartnere.

AKVAREL-WORKSHOP for medlemmer af Scleroseforeningen Vestsjælland

 

 

Susanne Modin

Formand for Scleroseforeningen nordvestsjælland

TEGNE-WORKSHOP på Nakskov bibliotek for forældre/barn

Børn og deres forældre eller bedsteforældre tegnede sammen og var engageret under hele workshoppen. Alt undervisningsmateriale var tilrettelagt og Anne Dorthe havde rigtig god kontakt til deltagerne både store og små.

Igennem små tegneopgaver fik alle viden, inspiration og flotte tegninger med hjem. Det var en stor succes at have Anne Dorthe fra Simple-art på besøg. Det kan anbefales.

 

Lisbeth Hansen

Børnebibliotekar Lollandbibliotekerne

Proffesionshøjskolen ABSALON

”Vi havde stor fornøjelse af en workshop med Anne Dorthe i forbindelse med et afdelingsseminar. Der var både plads til den individuelle fordybelse og de fælles grin, mens vi tegnede og drak et glas vin. Som chef for en ny afdeling var det en absolut herlig måde at være sammen med afdelingen på, da alle kunne være med. Anne Dorthe formåede at få os alle til at tegne tre skønne juletegninger via sine meget pædagogiske forklaringer og evne til at få os engageret i det kreative element.

 

Bettina R. Thøgersen

Chef for HR og Organisation Professionshøjskolen Absalon”

LANDSGRAV FRISKOLE: Jubilæumslogo. Skoleleder Patrizia  Guastella Lindstrøm

“Anne-Dorthe har tegnet et smukt og enkelt jubilæumslogo til Landsgrav Friskole. Udkastet til opgaven var en elevtegning, som AD fik forholdsvis frie hænder til at viderefortolke. Vi havde undervejs en tæt og god sparring omkring de forskellige forslag, som AD udarbejdede. Vi er rigtig glade for det færdige logo, som er anvendt i vores jubilæumsskrift og som tryk på t-shirt.   

AD er dygtig til at udtrykke sig i et grafisk og skarpt billedsprog. Det er lykkes hende at skabe et stærkt logo, som rummer en fin fortælling om, hvilken skole vi er. Jeg kan derfor give Anne-Dorthe mine varmeste anbefalinger ift. lignede opgaver, illustrationer mv. ” 

Patrizia Lindstrøm, skoleleder på Landsgrav Friskole

DYHRS SKOLE: Inspirations-workshop for undervisere.

“Det var bare super fedt at have Anne Dorthe forbi og holde en inspirations workshop for os undervisere. Vi fik virkelig mange ideer og tilgange til billedkunstundervisningen. Anne Dorthe er virkelig dygtig og det er tydeligt at hun brænder for det hun laver. Det smitter helt naturligt af.

Håber flere vil trække på hendes viden og ideer”

Helle Frimann, Underviser på Dyhrs skole

NOVO NORDISK: Tegne-workshop

“En hyggelig workshop, som adskiller sig fra andre teambuilding aktiviteter, fordi den netop er rolig og alle kan være med uanset niveau. Det giver noget til den enkelte fremfor samarbejdet, således at man lærer noget om sig selv. 

Denne form for workshop giver selvreflektion og ledelsesværktøj ift. at kende sig selv og sin måde at gribe opgaver an. Den giver mulighed for at opbygge troen på sig selv og finde roen. “

Louise Baltser Rasmussen, Associate Manager

SLAGELSE KOMMUNE: Bygge og teknik, juleudsmykning af busskur 

“Vi har været meget begejstret over det samarbejde vi, Slagelse kommune og Slagelse erhvervsforening, har haft med Kunstner Anne Dorthe Veise. Hun er meget nem at samarbejde med og alle er yderst tilfreds med resultatet, vil skabe glæde hver jul i byen.

Jeg har allerede et nyt projekt klar til hende.”

Inge Ros Eiriksdóttir, Driftsplanlægger

Jeg elsker det frirum som tegning giver i hverdagen. Det er så meget sjovere at sætte sig og tegne, når man hele tiden bliver bedre. Jeg har lært nye tenikker, fået styr på brug af mange forskellige tegneredskaber og er mere og mere sikker i “min streg”.

Anne Dorthe er dygtig, god til at forklare og give brugvar feedback, så man hele tiden bliver bedre. Det er lærerigt, sjovt og virklige hyggeligt.

- Signe

Jeg kan kun anbefale Anne Dorthe og Simple-art, hvis man vil blive bedre til at tegne.

Det har endnu engang været udbytterigt og hyggeligt. Glæder mig allerede til jeg skal på næste kursus.

Tag med, du vil ikke fortryde det!

- Rikke

Jeg har lært rigtig meget, ved at gå på tegnekursus hos Anne Dorthe. Hun er rigtig god tila t vejlede indiviuelt, så alle niveauer kan være med. Det er rigtig godt og en skøn pause fre hverdagen.

Du lærer helt sikkert at tegne.

- Susanne

Dejlig formiddag, med ro og glæde helt ind i sjælen. Tid til nærvær, tid til fordybelse med min søn og mand side om side – men om samme udfordringer. Med dig som altid velforberedt, engageret og nærværende underviser

- Catja

Har fået en meget glad og stolt pige hjem. Sophie har virkelig hygget sig de 2 dage her.

Hun vil gerne sige tak for nogle meget lærerige, inspirerende og sjove dage på sommer-tegneskole

- Katja

Det er utroligt lærerigt og man får rigtig mange anvendelige redskaber med sig hjem. Jeg får også en masse ideer til tegninger og måder at lave dem på.

Man skal helt klart bare hoppe ud i det. Alle kan lære det, og det er rigtigt.

- Hans

Jeg har lært at tegne, simplethen!

“Jeg synes, det er skønt at kunne gengive en anden tegning, billede eller det, jeg ser, så det bliver “mit”. Det giver stor glæde og lidt stolthed at kunne tegne. Jeg er gået fra en oplevelse af håbløshed til at kunne tegne ganske fint. Jeg har længe haft lyst til at komme i gang med at tegne og få teknisk viden. Nu ved jeg, hvordan man skal iagttage motivet og opbygge et billede.

Anne Dorthe er god til at forklare og gennemgå tegnemåder og teknikker og har opbygget kurset, så man har følt sig tryg fra starten. Hun er en god formidler af stoffet og har givet en direkte og konstruktiv bedømmelse og rettelser til mine tegninger”

Helmut Nielsen, kursist

Jeg nyder at sidde stille og fordybe mig i at tegne

“Mine tegnekundskaber inden kurset var lig nul, og nu har jeg lært en masse gode teknikker, så jeg nu laver nogle gode tegninger. Jeg synes, jeg har lært rigtigt meget på kort tid. Hvordan jeg skal betragte ting, som jeg tidligere ikke har gjort, de små ting og detaljer, som kan ændre meget i et billede.

Anne Dorthe har lavet en undervisning, som fortæller og viser hvordan man med små ændringer kan ændre hele billedet. Hun er superdygtig, venlig og giver brugbar feedback. Hun kan give gode råd på en sød og rolig måde, som er dejligt, når man er nybegynder”

Connie Bom, kursist

Jeg er glad, jeg er virkelig glad. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige mere

“Jeg er glad for, at jeg endelig fik taget mig sammen, og meldt mig til tegning. Nu har jeg tænkt på det i så mange år, og det er det bedste, jeg har gjort længe. Jeg har lært utroligt meget på kort tid”.

At tegne giver mig glæde, og jer ser anderledes på “verden”, og hvordan jeg evt. kan tegne det, jeg ser. Efter kurset tør jeg starte på noget, jeg slet ikke har kunne før, fordi jeg har lært gode teknikker.

Anne Dorthe kan lære dig at tegne. Hun er inspirerende, positiv, alsidig og har masser af tålmodighed. Hun er god til at motivere og få dig til at føle dig som en del af “dem, der kan tegne”. Jeg glæder mig til flere tegnekurser med Anne Dorthe”

Mette Erle, kursist

Tegnekursus med Anne Dorthe er bare helt fantastisk. Man kan slet ikke lade være med at øve sig.

“Det giver mig ro, fordybelse og en stor tilfredsstillelse at kunne tegne.

Til start havde jeg ingen tegnekundskaber, og nu har jeg fået en masse brugbare teknikker og er blevet inspireret til at tegne meget mere. Der har været en fin progression i undervisningen, og man kan hele tiden gå tilbage til ting og få dem gentaget.

Anne Dorthe er en dygtig formidler, meget hjælpsom og god til feedback. Hun er en meget inspirerende underviser”.

Lisbeth Holm Hansen, kursist

FYSIUM NÆSTVED: Team-workshop.

 “Anne Dorthe fik til opgave at planlægge en workshop for vores team her på klinikken. Det blev til nogle sjove og læreringe timer, hvor vi alle blev kreativt udfordret”

Jakob Nordholdt Hansen, Indehaver

KIRKESKOV SKOLENS SFO:

Anne Dorthe har lavet et genialt oplæg til et udsmykningsprojekt for vores SFO børn. Hun har hele tiden haft et roligt overblik og pædagogisk indsigt. Samarbejdet har været perfekt og resultatet virkelig flot

Lars Arnvig, pædagogmedhjælper

Helt fantastisk tegneskole. Dit koncept er intet mindre end perfekt!

Jeg vil klart anbefale Anne Dorthe

- Mette

En god dag og god workshop, med gode grundpricipper der kan arbejdes videre med. Anne Dorthe har en god tilgang til at lære fra sig, og fange hvis det går i hårdknude. Vi kommer meget gerne igen

- Heidi og søn

Godt og hyggeligt kursus. Dejligt at lære nogle teknikker til at tegne

Pia og datter

“Rigtig godt kursus/workshop. Mange små fif, som hurtigt forbedrer ens tegning”

Rikke og Emilie

“Skøn workshop. Du er virkelig god til at undervise og give konstruktiv kritik”

Freja og Lisbeth

“Det er simpelthen SÅ gennemført ✨✨. Visuelt er det så lækkert og fint at se på. Du er meget klar i din måde at formidle på, og du er så nærværende på videoerne. Meget meget tillidsvækkende stemme og energi du udstråler. Og man får virkelig lyst til at tegne, når man ser videoerne. Amanda(min niece) brugte 2 timer juleaften på dit kursus. Og jeg kiggede med over skulderen på hende. Kunne se hvor hurtigt hun forstod, det du formidlede på videoerne”

Michael Pedersen, Roskilde Dybdemassage

“Min datter er startet på tegneskole og kommer med stolthed og viser hvad hun har lært. Hun lærer en masse nye teknikker, som inspirerer hende og motiverer hende til at tegne”

Lars Mattesen, far

“Har taget kurset og send min tegning til Anne Dorthe for at få respons. Rigtig god konstruktiv kritik jeg fik.

Jeg kunne inderst inde godt selv se problemet, men hun satte lige fingeren på det der var galt med min tegning”

Mogens

GIMLE FOR BØRN: Tegne-workshop i Roskilde

“Tak for et god program. Meget inspirerende og lige det rigtig til målgruppen.

Det er imponerende så flotte tegninger alle fik lavet uanset alder”. 

Anina Dam Houlind, Arrangør