Jeg elsker at tegne…

Med over 17 års undervisningserfaring, et utal af afholdte tegneskoler, tegneworkshops og tegnekurser kan jeg garantere, at du får succes med dine tegninger.

– Anne Dorthe Veise –

j

AT TEGNE ER AT SE

Vi øver os i at se, og bliver dermed mere opmærksom på vores omgivelser. Vores visualiseringsevne bliver skærpet og vores evne til at kommunikere i og forstå billeder.

j

GLÆDE OG BEGEJSTRING

At tegne påvirker vores humør i en positiv retning. Det gør os glade at skabe noget og se resultater.

j

TRO PÅ EGNE EVNER

At tegne og se at man bliver bedre, giver en tro på egne evner. Med den rigtig hjælp, giver det en indre selvtillid, og tro på at man kan mere end man lige tror.

j

MOTORIK OG KOORDINATION

Gennem tegning øver vi vores evner til at koordinere og bruge vores motorik. Det får vores hjerne, øjne og hænder til at arbejde sammen kontrolleret og let.

j

KONCENTRATION OG TÅLMODIGHED

Vi træner vores koncentrationsevne og tålmodighed, når vi tegner. Det sætter automatisk vores tempo ned, det giver ro og kan være nyttige i mange andre sammenhænge.

j

SJOV OG FÆLLESSKAB

Når man tegner, leger man med stregen. Vi kan bruge vores indre forestillingsevne og udtrykke os gennem stregen. Vi kan tegne sammen eller til hinanden. Vi kan være fælles om det at tegne ligegyldigt alder, køn og hvor vi er i verden.

HER FINDER DU TEGNESKOLEN

Landsgrav Friskole

Bagervej 5

4200 Slagelse

INDGANG: hoveddøren fra vejen – til venstre og op på 1. salen i billedkunstlokalet.

Parkering muligt foran skolen.

Jeg elsker at gå til tegning

“Jeg synes, det er rigtig hyggeligt at gå til tegning, og jeg er blevet meget bedre. Vi lærer rigtig mange ting, som jeg kan bruge til at lave flottere tegninger. Jeg kan godt lide, at vi tegner forskellige ting. Noget er lidt svært, men Anne Dorthe er god til at hjælpe, så det ikke er så svært alligevel. Jeg kan også godt lide, at der ikke er larm, så man kan tegne i fred og ro, men vi må også gerne snakke med hinanden. Jeg har også fået nye venner”. 

Sofie Hansen, tegneelev

Det er fedt at gå til tegning

“Jeg har lært rigtig meget, og blevet meget bedre til at lave skygger og få mine billeder til at ligne mere. Anne Dorthe giver os gode tegneopgave, og hjælper os rigtig meget. 

Tiden går rigtig stærkt, men det er nok fordi, man laver noget der er sjovt.  Jeg får tegnet en masse, jeg ikke troede jeg kunne. Nogle af mine venner vil også gerne begynde til tegning”.

Sebastian, tegneelev

KOM MED PÅ NYHEDSBREVET

Få løbende tips til hvordan du bliver en bedre tegner, og modtag mine 8 bedste tegnetips.