ONLINE TEGNEKURSER

Med online undervisning får du din egen underviser hjem til dig, når det passer i din hverdag. Du lærer, hvordan du kommer korrekt igang med dit motiv, så tegningen bliver “rigtig”, hvilke teknikker du skal bruge, og hvordan du arbejder med få detaljer, der giver stor effekt.

blomster

Lær at tegne blomster 

Kursus lærer dig hvordan du tegner 6 forskellige blomster, samtidig med at du får viden om materialer, opstart af dit motiv,  brugbare fif og hvordan let farve kan tilføres.

497 kr.

Tegn så det ligner – Natur

Her viser jeg dig, hvordan du trin for trin arbejder dig gennem et billede, så du til slut står med en flot og vellignende tegning.

Samtidig får du ro, fordybelse og en pause fra resten af verden.

397 kr.

Tegn en blød bamse

Kurset viser dig, hvordan du helt enkelt kan tegne en sød og blød bamse. Du får også en ekstraopgave med krussedulledyr, hvor du skal bruge samme teknik.

97 kr.

Tegn vanddråber

Kurset “Sådan tegner du vanddråber” viser dig, hvordan du trin for trin skaber illusionen af en dråbe…

97 kr.

Tegn fire forskellige dyr

Du lære at tegne en fin giraf, en smuk sommerfugl, et blødt egern og langbenet edderkop. Fire forskellige dyr og en masse tegneteknikker.

275 kr.

Kom godt i gang med at tegne ansigter

Kurset lære dig hvordan du helt enkelt opbygger et ansigt og får tegnet de enkelte dele, så du opnår succes med dine portrætter.

275 kr.

Sådan tegner du hunde

Bløde, sjove, vilde og søde hunde. Du lærer at tegne dem alle, helt enkelt.

275 kr.

Tegn fisk med mig

Kurset lære dig at tegne fisk med detaljer, bevægelse og fantasifuld form. Med præcision, “svip” og skygger. Du lære tegneteknikker, som du også kan bruge i andre motiver.

275 kr.

Tegnekursus med Anne Dorthe er bare helt fantastisk. Man kan slet ikke lade være med at øve sig.

“Det giver mig ro, fordybelse og en stor tilfredsstillelse at kunne tegne.

Til start havde jeg ingen tegnekundskaber, og nu har jeg fået en masse brugbare teknikker og er blevet inspireret til at tegne meget mere. Der har været en fin progression i undervisningen, og man kan hele tiden gå tilbage til ting og få dem gentaget.

Anne Dorthe er en dygtig formidler, meget hjælpsom og god til feedback. Hun er en meget inspirerende underviser”.

Lisbeth Holm Hansen, kursist

Jeg nyder at sidde stille og fordybe mig i at tegne

“Mine tegnekundskaber inden kurset var lig nul, og nu har jeg lært en masse gode teknikker, så jeg nu laver nogle gode tegninger. Jeg synes, jeg har lært rigtigt meget på kort tid. Hvordan jeg skal betragte ting, som jeg tidligere ikke har gjort, de små ting og detaljer, som kan ændre meget i et billede.

Anne Dorthe har lavet en undervisning, som fortæller og viser hvordan man med små ændringer kan ændre hele billedet. Hun er superdygtig, venlig og giver brugbar feedback. Hun kan give gode råd på en sød og rolig måde, som er dejligt, når man er nybegynder”

Connie Bom, kursist

KOM MED PÅ NYHEDSBREVET

Få løbende tips til hvordan du bliver en bedre tegner, og modtag mine 8 bedste tegnetips.