BLIV EN BEDRE TEGNER?

På Tegneskolen mødes vi en gang om ugen og tegner sammen. Du får en masse tips og tricks, der gør det letter og sjovere at tegne. Det er for børn og unge i alderen fra 7 år til ca. 16 år, som elsker at tegne.

Alle kan være med og alle kan tegne, når man bare ved hvordan!

På TEGNESKOLEN lærer man…

…at bruge og forstå de grundlæggende tegneteknikker, som ligger til grund for, at man med succes kan tegne det man ønsker. 

Gennem forskelligartet motiver, arbejdes med disse teknikker og den enkelte udfordres og vil hurtigt opnå synlige resultater.

Det er hovedsagligt blyant vi tegner med, men der vil også være motiver med farveblyant, tørkridt og vandfarve.

Den enkelte får styrket koncentrationen, evnen til at analysere og afkode det der skal tegnes, tænke i processer og fordybes sig i et passende tempo. 

Sammen skaber vi et roligt og hyggeligt sted at være, hvor der er plads til den enkelte tegneelev og mulighed for nye venskaber ✏️💛.

HVORFOR GÅ TIL TEGNING?

Fordi det er virkelig fedt at få tid til at fordybelse sig og se at man hele tiden bliver bedre. Når man tegner får man en velfortjent “pause fra resten af verden” og selvtilliden styrkes samtidig med at man opdager nye sider af sig selv. 

Det er en fin kontrast til andre fritidsaktiviteter og så er vi sammen om at tegne hver for sig.

Tegnehold

PRIS

10 gange á 1 1/2 time

750 kr. inkl. materialer

– Egne materialer kan med fordel medbringes,  så man lærer sine tegnematerialer at kende.

TID OG DAG

Tegneskolen holdet pause

Derfor er der ingen hold pt.

HVILKET TEGNEHOLD ER DET RIGTIGE?

Tegneskolens hold er opdelt efter niveau, med øje for den enkelte elevs alder. Niveauerne er beskrevet herunder.

Man kan med fordel blive på samme niveau et par år, inden man rykker op. Skriv til mig hvis I er i tvivl, så dit barn komme på det rigtige hold.

SKRIV HER

Er for dig der…

der er 7-10 år. Elsker du at tegne, og har du ikke gået til tegning før eller kun været med nogle år, så er det her du skal starte. Jeg vælger tegnemotiverne der passer til dig og dit niveau. Alle får den hjælp de har brug for så alle får succes med deres tegnigner.

Er perfekt til dig der…

der er 11-14 år. Har du tegnet med mig før og stadig gerne vil udfordres og blive bedre. Vi laver enkelte tegneøvelser der er med til at gøre dine tegninger bedre. Jeg vælger de meget af det vi skal tegne, men du får også lov at vælge motiver.

Passer til dig der…

er mellem 11-16 år og har styr på de grundlæggende tegneteknikker, og gerne vil udfordres gennem øvelser og motivvalg. Du skal kunne arbejde selvstændigt og være klar på at finde din egen stil og streg. Vi nørder lidt og ser på hvordan detaljerne kan blive bedre.

HER FINDER DU TEGNESKOLEN

Landsgrav Friskole

Bagervej 5

4200 Slagelse

INDGANG: hoveddøren fra vejen – til venstre og op på 1. salen i billedkunstlokalet.

Parkering muligt foran skolen.

LIDT AF DET VI TEGNER

Her ser du lidt af det, vi tegner. Intet er umuligt, alt kan tegnes, og jeg sørger for at alle kommer godt i mål. 

Vil du se flere billeder, så smut forbi Galleriet.

j

AT TEGNE ER AT SE

Vi øver os i at se, og bliver dermed mere opmærksom på vores omgivelser. Vores visualiseringsevne bliver skærpet og vores evne til at kommunikere i og forstå billeder.

j

GLÆDE OG BEGEJSTRING

At tegne påvirker vores humør i en positiv retning. Det gør os glade at skabe noget og se resultater.

j

TRO PÅ EGNE EVNER

At tegne og se at man bliver bedre, giver en tro på egne evner. Med den rigtig hjælp, giver det en indre selvtillid, og tro på at man kan mere end man lige tror.

j

MOTORIK OG KOORDINATION

Gennem tegning øver vi vores evner til at koordinere og bruge vores motorik. Det får vores hjerne, øjne og hænder til at arbejde sammen kontrolleret og let.

j

KONCENTRATION OG TÅLMODIGHED

Vi træner vores koncentrationsevne og tålmodighed, når vi tegner. Det sætter automatisk vores tempo ned, det giver ro og kan være nyttige i mange andre sammenhænge.

j

SJOV OG FÆLLESSKAB

Når man tegner, leger man med stregen. Vi kan bruge vores indre forestillingsevne og udtrykke os gennem stregen. Vi kan tegne sammen eller til hinanden. Vi kan være fælles om det at tegne ligegyldigt alder, køn og hvor vi er i verden.

VÆLG HOLD

Vælg det hold, som passer til dit barn. Du skal tage højde for både alder, og om dit barn har gået til tegning tidligere.

Hvis tiden og dagen passer bedre end niveau, så finder vi også ud af det. Skriv endlig til mig, hvis der er noget du er i tvivl om.

 

TILMELD

Udfyld tilmeldingen med navn på tegneelev, alder osv.

Husk telefonnummer på en voksen, så jeg har mulighed for at få kontakt hvis nødvendigt, og fototilladelse.

BETALING & KVITTERING

Gennemfør betalingen og du modtager en kvittering.

I vil få mail fra mig med praktisk info inden tegneskolen starter.

 

OBS

* Hvis der er ledige pladser, er der mulighed for en prøvetime.
* Det er muligt at blive skrevet op på venteliste, i tilfælde af fulde hold.
* Hvis der ikke er nok tilmeldte, forbeholder jeg mig retten til at aflyse.
* Man har først plads på Tegneskolen, når der er indbetalt og bekræftelse er modtaget.
* Ved fortrudt tilmelding tilbagebetales det fulde beløb kun hvis der er mindst 2 uger til holdstart.

Jeg elsker at tegne…

Med over 17 års erfaring som lærer og underviser, 8 år på Slagelse Billedskole, 3 år med egen Tegnskole og alt det ind i mellem kan du trygt overlade undervisningen til mig.

– Anne Dorthe Veise –

Jeg elsker at gå til tegning

“Jeg synes, det er rigtig hyggeligt at gå til tegning, og jeg er blevet meget bedre. Vi lærer rigtig mange ting, som jeg kan bruge til at lave flottere tegninger. Jeg kan godt lide, at vi tegner forskellige ting. Noget er lidt svært, men Anne Dorthe er god til at hjælpe, så det ikke er så svært alligevel. Jeg kan også godt lide, at der ikke er larm, så man kan tegne i fred og ro, men vi må også gerne snakke med hinanden. Jeg har også fået nye venner”. 

Sofie Hansen, tegneelev

Det er fedt at gå til tegning

“Jeg har lært rigtig meget, og blevet meget bedre til at lave skygger og få mine billeder til at ligne mere. Anne Dorthe giver os gode tegneopgave, og hjælper os rigtig meget. 

Tiden går rigtig stærkt, men det er nok fordi, man laver noget der er sjovt.  Jeg får tegnet en masse, jeg ikke troede jeg kunne. Nogle af mine venner vil også gerne begynde til tegning”.

Sebastian, tegneelev

KOM MED PÅ NYHEDSBREVET

Få løbende tips til hvordan du bliver en bedre tegner, og modtag mine 8 bedste tegnetips.