ALLE KAN TEGNE!

Nogle tror, at det at tegne kun er for dem, som er født med en blyant i hånden eller har magiske evner.

Jeg ved, det ikke passer, for tegning er en kundskab, som alle kan lære. Når du først har lært de grundlæggende tegneteknikker, så vil du kunne tegne alt. Husk bare, at “øvelse gør mester”.

Jeg vil rigtig gerne lære dig at tegne eller hjælpe dig med at blive bedre.

Så skal vi ikke bare komme i gang?

ONLINE KURSER

Med online undervisning får du din helt egen underviser. Du kan få undervisning lige når det passer dig, i din hverdag. 

Du lærer, hvordan du kommer korrekt igang med dit motiv, så tegningen bliver “rigtig”, hvilke tegneteknikker du skal bruge, og hvordan du arbejder med få detaljer, der giver stor effekt.

Roskilde Dybdemassage

“Det er simpelthen SÅ gennemført ✨✨. Visuelt er det så lækkert og fint at se på. Du er meget klar i din måde at formidle på, og du er så nærværende på videoerne. Meget meget tillidsvækkende stemme og energi du udstråler. Og man får virkelig lyst til at tegne, når man ser videoerne. Amanda(min niece) brugte 2 timer juleaften på dit kursus. Og jeg kiggede med over skulderen på hende. Kunne se hvor hurtigt hun forstod, det du formidlede på videoerne”

Michael Pedersen

“Min datter er startet på tegneskole og kommer med stolthed og viser hvad hun har lært. Hun lærer en masse nye teknikker, som inspirerer hende og motiverer hende til at tegne”

Lars Mattesen, far

“Skøn workshop. Du er virkelig god til at undervise og give konstruktiv kritik”

Freja og Lisbeth

WORKSHOPS

Jeg holder løbende workshops, hvor jeg gennem øvelser, teori og det personlige møde med dig, give dig en masse redskaber til selv at komme igang med at tegne.

Målet er, at DU kommer igang med at tegne og får en masse nyttig viden med dig hjem.

SHOP MATERIALER

Hvad skal man bruge? Hvad skal det hedde og hvor køber man det?

Jeg har gjort det meget let for dig. Herunder har jeg samlet de kvalitetsmaterialer du skal bruge for at komme godt igang med at tegne.

FÅ MINE 8 BEDSTE TEGNETIPS

Tag det første skridt og download min tjekliste med
8 gode råd – der vil forbedre din tegning med det samme.
– Du siger samtidig ja, til at modtage mit nyhedsbrev med endnu flere gode tegneråd.

hvem står bag?

Det gør jeg. 

Jeg har skabt simple-art.dk, der er en online billedskole, der udbyder tegnekurser. Og nu har jeg også lavet tegneklassen.dk, en online medlemsside for børn og unge, der gerne vil blive bedre til at tegne. 

Online tegnekurserne og medlemssiden er skabt med afsæt i min mangeårige erfaring med at undervise børn, unge og voksne i tegning gennem mange år. Jeg ved, hvordan man bliver en dygtigere tegner, og at øvelse og læring skal være både sjovt og udfordrende.

Jeg har altid, og gør det stadig, værnet om de grundlæggende teknikker, som er fundamentet for et godt stykke arbejde og ikke mindst en god tegning. Som billedskoleunderviser for både børn og voksne har jeg fået et klart billede af, hvordan disse metoder og teknikker formidles og introduceres bedst til nye tegnere. 

ALLE KAN TEGNE, når bare de ved hvordan.

Vil du undervises af en ekspert som mig, der kan lære dig at tegne?

Jeg holder dig i hånden gennem enkle forklaringer, billeder og øvelser, så du hurtigt kan forbedre dine tegnekundskaber samtidig med, at du får et kreativt frirum med plads til ro og fordybelse. Lige når det passer dig.