Skøn Skole

Skøn Skole et et koncept der er målrettet de store klasser i folkeskolen. Det er et innovationsprogram der inddrager eleverne i udformningen af et inspirerende undervisningsmiljø. Med en tidligere 7. klasse har jeg fungeret som projektleder på et sådan projekt, hvor mine elever på kun en uge har skabt et mere indbydende klasselokale, et bedre arbejdsmiljø og lært sig en masse omkring samarbejde. De utallige arbejdsopgaver et sådan projekt kræver og har været en øjenåbner og den påvirkning resultatet efterfølgende havde på eleverne, undervisningen og læringen var tydelig.

 

Skøn Skole skriver sådan om konceptet: Kreativitet, samarbejde og en ekstra indsats giver flotte resultater og får teamgejsten til at boble. I mærker, at I har kraften til at forme jeres omgivelser og liv. Et Skøn Skole projekt byder på innovation, design og æstetik på en måde, der fører til konkrete, synlige resultater. Der er brug for alle kompetencer – både indenfor journalistik, filmproduktion, planlægning og praktiske færdigheder – men fremfor alt godt samarbejde! I vil mærke, at I sammen kan skabe underværker.”

www.skoenskole.dk

 

 

Skøn skoleprojektet er et innovativt …

2 replies
  • simple-art
   simple-art says:

   Hi – Sounds good, but I don’t really have a blog. And it not very often I write news, so you have to “come by” once in a while. Sorry that I can not help you.
   Have a nice day.
   Anne Dorthe
   Simple-art.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *