FAQ

Herunder kan du få svar på nogle af de spørgsmål jeg ofte får.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke materialer skal jeg bruge?

Det er godt du spørger, for det har stor betydning for dit tegneresultat, at du bruger gode materialer.

De fleste starter ofte med at tegne på kopipapir med en almindelig skriveblyant, for det har de fleste. Det vi jeg råde dig til at stoppe med, og gøre en lille investering i rigtige tegneblyanter og ordentligt tegnepapir. Du vil med det samme få et bedre resultat.

Jeg har gjort det let for dig, og indkøbt gode materialer der er drøje i brug, som du kan købe.

Materialer

Hvorfor skal jeg skrive mig på nyhedsbrevet?

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev,  får du en masse gode råd, hjælp og ideer til dine tegninger, samt information om nye online kurser og forløb.

Du skal ikke selv lede efter inspiration, men blot åbne de nyhedsbreve der lander lige i din mailboks.

Jeg deler gerne ud af alt det jeg kan, så du også kan få samme glæde ved tegningen, som jeg har.

Tilmeld nyhedsbrev

Hvordan får jeg respons på mine tegninger?

Når du har skrevet dig op på mit nyhedsbrev, vil du få adgang til en lukket facebookgruppe hvor du kan få hurtige råd af mig til din tegning. Derudover vil der være mulighed for en til en respons på dine tegninger, ved køb af mine online kurser. De er under udarbejdelse, og desværre ikke klar endnu.

Tilmeld nyhedsbrev

Online kurser

Hvordan sender jeg mit billede til dig

Hvis har købt mit onlinekursus, skal du sende nogle af dine tegninger til mig, så jeg kan give dig respons på dit arbejde.

Du tager et foto af din tegning med din telefon, og sender det til mig som vedhæftet fil i en mail eller med programmet www.wetransfer.com enten direkte fra telefonen eller fra en computer. (Dette gratisprogram kan overføre store billedfiler uden problemer)

Her vedhæfter du billedet, skriver min mailadresse simpleart.dk@gmail.com  og en kort tekst. Programmet kan let sende store filer, og er optimalt til at sende billeder med. Du vil få en kvittering, når jeg har åbnet filen, og jeg vil bestræbe mig på at svare dig hurtigst muligt.

Hvis du er medlem af den lukkede fb-gruppe Simple-arts tegnere, så kan du dele din tegning og få respons fra mig og de andre medlemmer.

(Jeg giver ikke respons på dine tegninger, uden forudgående aftale)

Holder du også offline kurser?

Ja, det gør jeg.

Jeg underviser på Slagelse billedskole, som er for børn og unge mellem 7-14 år, og har pt. et daghold for voksen i Slagelse hvor jeg bor.

Derudover har du mulighed for at booke mig til workshops, tegnehold, firmaarrangementer og lign. Måske du allerede nu har en idé eller to, så send mig en mail.

Kontakt 

Hvad får jeg når jeg køber et online kursus?

Når du køber mit onlinekursus, får du muligheden for at blive en bedre tegner.

Jeg lære dig alle de grundlæggende tegneteknikker, hvordan du kommer igang med billederne, hvad du kan gøre hvis du går i står, hvilke fejl vi ofte laver, hvordan du retter dem og meget mere.

Du får forklaret de grundlæggende tegneteknikker, øvelser, videoer, råd, vejledning og kendskab til materialer.

Ved køb af mine online-tegnekurser får du mulighed for at tegne lige når det passer dig. Du kan gennemgå kurserne igen og igen, spole og pause i modulerne. Og så får du et frirum i en ellers travl hverdag, hvor du får mulighed for at fordybe dig og slappe helt af.

 

Hvor længe har jeg adgang til mit købte kursus?

Når du først har købt kurset er det dit. Du får en personligt login til dine køb og de har ingen udløbsdato. Det giver dig mulighed for at tage kurset frem igen og igen til brug og inspiration.

HUSK: Dine køb er personlige og må ikke deles eller vidergives til andre.

Hvad nu hvis jeg ikke bliver bedre til at tegne?

Det er en helt naturlig følelse, men ofte også kun en følelse og ikke realiteterne. Hvis du følger mine råd, og stadig får samme resultat, så er du velkommen til at skrive til mig. Så vil jeg hurtigt få dig videre og hjælpe med de udfordringer du må have.

Kontakt mig hvis du har andre spørgsmål

Connie Bom

“Jeg nyder at sidde stille og fordybe mig i at tegne”

 

Mette Erle

“Jeg er glad, jeg er virkelig glad. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige mere”

 

Lisbeth Holm Hansen

“Tegnekursus med Anne Dorthe er bare helt fantastisk. Man kan slet ikke lade være med at øve sig”

Helmut Nielsen

“Jeg har lært at tegne, simplethen!”

 

Læs mere

Ja tak, send mig 8 gode råd
– der vil forbedre mine tegninger med det samme